Μετά την επιτυχημένη και ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων Cambridge Assessment English στην Τήνο τον Ιουνιο του 2018, σας ενημερώνουμε ότι το Hellenic English Council θα διοργανώσει και φέτος τις εξετάσεις του πανεπιστημίου Cambridge στο νησί της Τήνου.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν για τα επίπεδα Starters, Movers, Flyers, Key for Schools, Preliminary for Schools, First for Schools και Advanced που αντιστοιχούν στα επίπεδα Pre-A1, A1,A2,B1,B2,C1 του CEFR.

Το Hellenic English Council έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις από το Cambridge Assessment English για τις άριστες συνθήκες εξέτασης. Συγκεκριμένα έχει αναβαθμιστεί το 2013 σε Platinum Centre (ένα εκ των δύο στην Ελλάδα) και στη συνέχεια το 2016 σε Open Centre.

Επιπλέον θα διεξαχθούν από τον ίδιο φορέα οι εξετάσεις υψηλού κύρους Anglia AIM Awards για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι οποίες είναι αναγνωρισμένες από τον Ofqual και το ΑΣΕΠ.


Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων έχουν οριστεί 11 και 12 Μαΐου 2019 στο χώρο του Λυκείου Τήνου. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται έως και 15 Μαρτίου 2019 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Hellenic English Council για τα κέντρα ξένων γλωσσών αλλά και μέσω φόρμας δήλωσης συμμετοχής για τους ανεξάρτητους υποψήφιους που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα κέντρα προετοιμασίας Cambridge με το ειδικό σήμα αλλά και στην ιστοσελίδα hec.edu.gr .


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.