Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι,

Την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας της Αδελφότητας, σε μία αίθουσα κατάμεστη από συγχωριανούς και φίλους των δύο χωριών μας, καθώς και εκπροσώπους από όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους των χωριών του νησιού μας, καθώς και του Προέδρου της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων.

Την ίδια ημέρα διενεργήθηκαν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Κατά τις εκλογές της Αδελφότητας Τριποταμιτών και Σμπεραδιανών Τήνου «Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ» και κατά την συνεδρίαση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 04/02/2017 στο κτίριο της «Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων», το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας μας συστάθηκε σε σώμα και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Βιδάλης Κάρολος του Ιωάννη
Αντιπρόεδρος : Κολλάρος Βασίλειος του Γεωργίου,
Γενική Γραμματέας: Γκερέκου Έλενα του Ιωάννη,
Ειδικός Γραμματέας: Κουκούτσης Ιωάννης του Ευαγγέλου
Ταμίας: Σιώτος Αλέξανδρος του Ιωάννη
Αναπληρωτής Ταμίας: Κανελλόπουλος Ευάγγελος του Δημητρίου
Έφορος Δράσης: Καραμολέγκος Ευάγγελος του Σπυρίδωνα.

Αναπληρωματικά μέλη:

α) Σιώτος Δημήτρης του Αργυρίου,
β) Βιδάλης Νεκτάριος του Ιωάννη,
γ) Σιώτος Ανδρέας του Γεωργίου,
δ) Σιώτος Ιωάννης του Αργυρίου,
ε) Παγανής Δαμιανός του Ελευθερίου, και
στ) Σιώτος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου.

Το νέο ΔΣ υπόσχεται να συνεχίσει το μέχρι τώρα έργο του με την ίδια διάθεση και την ίδια αγάπη προς το νησί μας και τα χωριά μας. Διάθεση να διαφυλάξουμε τια παραδόσεις , τα ήθη και τα έθιμά μας, μέσα από εκδηλώσεις και δράσεις και να μεριμνήσουμε ώστε, ενισχύοντας υλικά και ηθικά όλους τους καταγόμενους από τα δύο χωριά μας, να δυναμώσουν οι δεσμοί μας, ως συγχωριανοί και φίλοι και να φέρουμε κοντά μας πολλούς ακόμα, που θα ενδυναμώσουν τις προσπάθειές μας για την επίτευξη και ανάπτυξη των σκοπών μας.

 Η επικοινωνία όλων με τα μέλη του ΔΣ είναι ανοικτή και θα περιμένουμε με χαρά τις επισημάνσεις, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας.

Εκ μέρους του νέου ΔΣ, 
Ο πρόεδρος
 Βιδάλης Κάρολος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.