Με άγριες διαθέσεις έφτασε στη χώρα μας η κακοκαιρία «Χιόνη», προκαλώντας ήδη προβλήματα με το πρώτο φως του ήλιου

Για την Τήνο σήμερα προβλέπεται βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς

Για αύριο Πέμπτη 14/2, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 10 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις βόρειους ανέμους έντασης 8 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων – Δεμένα πλοία στα λιμάνια

Έντονα είναι τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από το πρωί της Τετάρτης στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας κλειστά είναι τα πορθμεία Πέραμα-Σαλαμίνα, Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας, Κάρυστος-Ραφήνα.

Επίσης δεν εκτελέστηκε το πρωινό δρομολόγιο από Ραφήνα για τα νησιά των Κυκλάδων αλλά και το πρώτο δρομολόγιο με δελφίνι από Σκόπελο-Σκιάθο προς Βόλο.

Η επιδείνωση του καιρού αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες και γι’ αυτό  συνιστάται σε όσους έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.