Το σύνθημα «όλοι μαζί για ένα σκοπό», του φιλανθρωπικού αγώνα καλαθοσφαίρισης, έγινε πράξη!

Και τέτοιοι αγώνες είναι σταθμός στο γίγνεσθαι της κοινωνίας μας! Είναι ύμνος στον πολιτισμένο άνθρωπο, που αποδέχεται τη διαφορετικότητα, την αγκαλιάζει και συμπορεύεται μαζί της!

Ευχαριστούμε τις ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, Προσωπικού Λιμενικού σώματος Κυκλάδων, Υπαλλήλων Πυροσβεστικού σώματος Νοτίου Αιγαίου, και την ομάδα των παλαίμαχων του Περιστεριώνα Τήνου, για την απόφασή τους να επιλέξουν και να στηρίξουν οικονομικά το σωματείο μας στο πλαίσιο δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνουν, καθώς και όλους τους θεατές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους.

Συγκεντρώθηκε το ποσό των 927,81 ευρώ. Ποσό που θα διατεθεί για τις ανάγκες των μελών μας σε δράσεις (εργοθεραπείες, θεραπείες ψυχολογικής υποστήριξης, δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία κ.λ.π.) που οι πολιτεία με τις ανύπαρκτες δομές τους στερεί. Διαβεβαιώνουμε δε, ότι με σεβασμό και υπευθυνότητα διαχειριζόμαστε και αξιοποιούμε την κάθε προσφορά.

Το σωματείο μας επιτελεί ένα κοινωνικό έργο. Ένα έργο το οποίο αν δεν υπάρχουν οι ανάλογοι ευαίσθητοι σύμμαχοι να μας στηρίξουν, θα είναι ημιτελές και αναποτελεσματικό. Για το λόγο αυτό η ευαισθησία, η κοινωνική προσφορά και η συνολική παρουσία των συμπολιτών μας σε τέτοιες δραστηριότητες μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε.

Σας ευχαριστούμε!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.