Η μπύρα ΝΗΣΟΣ αποκτά το δικό της webradio ώστε ο νησιωτικός κόσμος και τρόπος της, να μας ταξιδεύει και να μας εμπνέει όλες τις ώρες και όλες τις εποχές… γιατί -τι να λέμε τώρα- «η ζωή είναι καλύτερη στο νησί»!!!

 “Ελληνική και Μικρή, η ΝΗΣΟΣ γεννιέται στη Βαγιά της Τήνου, κατοικεί στις Κυκλάδες, αρμενίζει στη Μεσόγειο. Αγαπά τα καλοκαιρινά μεσημέρια, τις δροσερές σκιές, τα λευκά ξωκλήσια, τις χειροποίητες ξερολιθιές. Εμπνέεται από τα έργα των ανθρώπων και τα θαύματα της Φύσης. Αντάμωμα, γενναιοδωρία, επιμονή, δημιουργία, φιλοξενία…”

Αυτή είναι η  ταυτότητα και η ψυχή της μπύρας ΝΗΣΟΣ, όπως συνοδεύει τις φιάλες μας, αλλά και τις συσκευασίες μας στην Αυστραλία και (πρόσφατα) στην Αμερική.

Η ΝΗΣΟΣ, αντανακλά τον τρόπο ζωής και τις αξίες μας, εκφράζει την Ελλάδα της δημιουργίας και της παραγωγής και είναι ένας περήφανος πρεσβευτής του πνεύματος και της ομορφιάς των Κυκλάδων και των Ελληνικών νησιών.  Τώρα αποκτά και το δικό της webradio ώστε η ιδέα της ζωής στο νησί να μας συντροφεύει και να μας εμπνέει όλες τις ώρες και όλες τις εποχές.

Την επιλογή της μουσικής υπογράφει ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός του Kosmos Radio Λεωνίδας Αντωνόπουλος. «Κάθε νησί είναι ένας θησαυρός πολιτισμού. Άνθρωποι, γλώσσες, γεύσεις, συνήθειες και, φυσικά, ήχοι και μουσικές συναντιούνται στα λιμάνια και στις ακτές των νησιών για χιλιάδες χρόνια. Σ’ αυτά τα μέρη, όπου τα πάντα λειαίνει ο αέρας και η θάλασσα, η μουσική και τα τραγούδια μοιάζουν με αναμνήσεις που άφησαν, ένας ένας, οι ταξιδιώτες. Οι μελωδίες, οι ρυθμοί και τα όργανα μπλέκονται μεταξύ τους, οι γλώσσες και οι διάλεκτοι το ίδιο, ώσπου στο τέλος μένει ξανά αυτή η αίσθηση του αέρα και της απέραντης θάλασσας. Τραγούδια και μουσικές που γεννήθηκαν για να σε ταξιδεύουν» και να συνοδεύουν τις μπύρες ΝΗΣΟΣ!

To web design του NISSOS Radio έχει αναλάβει ο Μιχάλης Συράκης και το background video είναι  των Κώστα Γκολέμη και Φώτη Τραγανουδάκη.

Το ΝΗΣΟΣ webradio ξεκινά με world “island” music 24 ώρες την ημέρα και φιλοδοξεί, καθώς ωριμάζει, να προσθέσει στο πρόγραμμά του ταξιδιωτικά και γαστριμαργικά podcasts!


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.