Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΟΥ
Ώρα 10.00 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Τριαντάρου.
Ώρα 10.15  Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων. Στην εκδήλωση θα παραστούν οι : Γεώργιος Ζάρπας και Εμμανουήλ Λούβαρης Δημοτικοί Σύμβουλοι , Δημήτριος Λούβαρης Πρόεδρος και Μέλη Τοπικής Κοινότητας Τριαντάρου .

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΩΝ
Ώρα  10.00 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Δύο Χωρίων.
Ώρα 10.15 Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων. Στην εκδήλωση θα παραστούν οι: Αναστασία Δεληγιάννη Αντιδήμαρχος Τήνου , Πέτρος Ρήγος εκπρόσωπος Τοπικής Κοινότητας Δύο Χωριών .

ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΜΟΥΝΤΑΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΥΑΣ
Ώρα 10.00 : Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Άννας Τζάδου .
Ώρα 10.30 : Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στα μνημεία Πεσόντων Μουντάδου και Καρυάς. Στην εκδήλωση θα παραστούν οι: Ιωάννης Γιαγιάς Επαρχος Τήνου, Εμμανουήλ Σώχος Αντιδήμαρχος Τήνου και Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ
Ώρα 19.00: Τελετή Μεγάλου Αρχιερατικού Εσπερινού στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας.
Ώρα 23.00: Τελετή Ιεράς Αγρυπνίας στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΝΗΣ 
ΩΡΑ 10:00 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Στενής.
Ώρα 10.30: Δοξολογία στο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καθολικών Στενής.
Ώρα 11:00  Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων. Στην εκδήλωση θα παραστούν οι : Ευγενία Αλοιμόνου Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου , Κωνσταντίνος Αλβέρτης Δημοτικός Σύμβουλος, Στέφανος Ζαλώνης Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Στενής, Ζαχαρίας Γιαννισόπουλος Αντιπρόεδρος Νομικού Προσώπου.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΑΛΑΤΑΔΟΥ
Ώρα 10.00 :Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Φαλατάδου.
Ώρα 10.15:Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων. Στην εκδήλωση θα παραστούν οι : Ιωάννης Γιαγιάς Έπαρχος Τήνου, Κωνσταντίνος Βιδάλης και Ιωάννης Ζαλώνης Δημοτικοί Σύμβουλοι , Ιωάννης Κουμαριανός Πρόεδρος και τα Μέλη Τοπικής Κοινότητας Φαλατάδου. 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΤΙΚΑΔΟΥ
Ώρα 10.00 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Υπαπαντής Κτικάδου.
Ώρα 10.30 Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων. Στην εκδήλωση θα παραστούν οι : Κωνσταντίνος Ψάρρος και Παναγιώτης Κροντηράς Δημοτικοί Σύμβουλοι , Λαυρέντιος Φώσκολος Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικής Κοινότητας Κτικάδου.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΑΝΗΣ
Ώρα 1000 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καρδιανής.
Ώρα 1030 Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων. Στην εκδήλωση θα παραστούν οι : Φίλιππος Οριάνος Δημοτικός Σύμβουλος, Φραγκίσκος Καγιώργης Μέλος της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου και  Νικόλαος Πανώριος εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Καρδιανής.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΥΣΤΕΡΝΙΩΝ
Ώρα 10.00 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Υστερνίων.
Ώρα 10:20 Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων. Στην εκδήλωση θα παραστούν οι : Εμμανουήλ Σώχος Αντιδήμαρχος Τήνου και  Ιάκωβος Μαλακατές εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Υστερνίων .

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Ώρα 1730 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αγαπητού.
Ώρα 1750 Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.  Στην εκδήλωση θα παραστούν οι :  Ιωάννης Γιαγιάς Έπαρχος Τήνου, Ιάκωβος Απέργης και Ιωάννης Ζαλώνης Δημοτικοί Σύμβουλοι και Μαρία Δελατόλα εκπρόσωπος Τοπικής Κοινότητας Αγάπης.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΩΜΗΣ
Ώρα 1800 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Κώμης.
Ώρα 1820 Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι: Ιωάννης Γιαγιάς Έπαρχος Τήνου, Αναστασία Δεληγιάννη Αντιδήμαρχος Τήνου, Παντελής Αρμάος και Ζαλώνης Ιωάννης Δημοτικοί Σύμβουλοι, Μαρία Δενεκαρία Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικής Κοινότητας Κώμης .


Δευτέρα 25η Μαρτίου 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ

Ώρα   07.00: Τέλεση όρθρου Ιεράς Πανηγύρεως στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.
Ώρα  07:30: Γενική κωδωνοκρουσία όλων των Ι. Ναών . Εωθινό από τη Φιλαρμονική του Π.Ι.Ι.Ε.Τ ανά την πόλη.
Ώρα   08:00: Έπαρση της Σημαίας στην Πλατεία Παντανάσσης.
Ώρα 09:00 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου –Τήνου κ. Δωρόθεου Β΄  στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.
Ώρα 10:30 Πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.
Ώρα 10:45 Λιτάνευση της Πανσέπτου Εικόνας της Μεγαλόχαρης στην πόλη της Τήνου, δέηση από της εξέδρας της Πλατείας Παντανάσσης και εκφώνηση του πανηγυρικού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ΠΙΙΕΤ  κ.κ. Δωρόθεο Β΄.
Ώρα 18.00 : Τέλεση Μεθεόρτιου Εσπερινού.
ΩΡΑ 18.00: Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Καθολικών Τήνου.
Ώρα 18:30 : Παιάνιση της Φιλαρμονικής στην Πλατεία Παντανάσσης.
Ώρα 18:41 Υποστολή της Σημαίας από το Λιμενικό Σώμα του Λιμεναρχείου Τήνου, μεταφορά της στο Δημαρχείο και παράδοσή της  στον Αντιδήμαρχο Τήνου Εμμανουήλ Σώχο και  Ιωάννη Μαρκουϊζο Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Τήνου. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν όλα τα Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου .


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΟΡΜΟΥ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Ώρα 10:30  Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου.
Ώρα 11:00 Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία  Ηρώων.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν τα νήπια του Νηπιαγωγείου Πύργου, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πύργου και οι μαθητές της Προπαρασκευαστικής Σχολής Καλών Τεχνών Πανόρμου. Στην εκδήλωση θα παραστούν οι : Εμμανουήλ Σώχος Αντιδήμαρχος Τήνου, Φίλιππος Οριάνος και Νικόλαος Γκίζης Δημοτικοί Σύμβουλοι, Σωτήριος Πρίντεζης Πρόεδρος και τα Μέλη της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου.
     
Τελετάρχης των εκδηλώσεων ορίζεται ο κ. Ευάγγελος  Περιβολαράκης, Διευθυντής Γυμνασίου Τήνου βοηθούμενος από τον κ. Παναγιώτη Σιώτη Γυμναστή.
 
Στις δοξολογίες και σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις παρακαλούνται να παρευρεθούν:

Ο Λαός της Τήνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου-Τήνου κ.κ. Δωρόθεος Β΄, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καθολικών Τήνου-Άνδρου κ.κ. Νικόλαος
Πρίντεζης, Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Τήνου π. Γεώργιος Φανερός και ο Ιερός Κλήρος της νήσου, ο Δήμαρχος Τήνου κ. Ιωάννης Σιώτος, ο Αντιπρόεδρος του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. κ. Ευάγγελος Σημαντήρης και τα μέλη της Επιτροπής, η κ. Ειρηνοδίκης Τήνου, η κ. Ευγενία Αλοιμόνου Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου, ο κ. Ιωάννης Μαρκουίζος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου, οι Προϊστάμενοι Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοτικοί Σύμβουλοι, τα μέλη Τοπικών Κοινοτήτων, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Αστυνομικός Δ/ντής Τήνου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τήνου, η Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου, ο Υποθηκοφύλακας Τήνου, οι Προϊστάμενοι ΝΠΔΔ, οι Προϊστάμενοι Οργανισμών Τραπεζών, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου , ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ενοικιαζομένων Δωματίων , ο Πρόεδρος των Εστιατόρων, οι Σύλλογοι και λοιπές οργανώσεις της Τήνου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.