Αν και πριν από αρκετούς μήνες είχαμε γράψει για το ενδιαφέρον της Seajets να δρομολογήσει το μεγάλο φέρι της Ε/Γ-Ο/Γ «Aqua Blue» στη γραμμή της Ανδροτηνομυκονίας με επέκταση στην Ικαροσαμία από τη Ραφήνα με απογευματινά δρομολόγια, εντούτοις είχε αποσύρει το αίτημα, ενώ είχε καταφέρει να λάβει θετική απάντηση από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για δρομολόγηση του πλοίου από Ραφήνα για Κυκλάδες – Ηράκλειο Κρήτης, κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε.

Πλέον η εταιρεία ξαναζεσταίνει όπως ακούγεται το ενδιαφέρον της για δρομολόγια στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρο – Σύρο – Τήνο – Μύκονο, με επέκταση έως Ικαρία Σάμο τους θερινούς μήνες.

Το πλοίο είναι ένα γερό γιαπωνέζικο σκαρί με πολλές κλίνες και σίγουρα θα βοηθήσει τη γραμμή και ειδικά και την Ικαροσαμία, ενδεχόμενη δρομολόγησή του, καθώς και η χωρητικότητα του σε φορτηγά θα δώσει ανάσες στο μεταφορικό έργο των νησιών αυτών.

Το εγγύς μέλλον θα δείξει αν το ενδιαφέρον γίνει πράξη.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.