Από τον κο Ιωάννη Κοντιζά λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση - διαμαρτυρία. Προς γνώση των αναγνωστών μας να ενημερώσουμε ότι ο ακόλουθος τίτλος ανάρτησης (βλ. πιο κάτω) βρίσκεται σε άλλη ιστοσελίδα του νησιού και όχι του Τήνος Today. Επιπροσθέτως, να αναφέρουμε πως η παρακάτω ανακοίνωση δεν είναι όμοια με αυτή που είναι αναρτημένη σε άλλο ιστότοπο του νησιού. 

Οι φωτογραφίες από την ανάρτηση «Παναγιώτης Κροντηράς: Τσιφλίκι του κ. Σιώτου ο Δήμος» είναι παράνομα τραβηγμένες και δημοσιευμένες διότι δεν υπάρχει ούτε γραπτή, ούτε προφορική άδεια μου για την δημοσίευση τους. Οι οποίες λήφθηκαν εν αγνοία μου και δημοσιεύθηκαν στο Facebook πρώτα από τον κ. Κροντηρά και τον κ. Ζαλώνη της παράταξης «Ενωμένοι για το νησί μας» οι οποίοι με τα ψεύδη τους που αναγράφουν και τις φωτογραφίες παραπληροφορούν τους Τηνίους πολίτες και θίγουν τους υπαλλήλους του Δήμου.

Προς πληροφόρηση των Τηνίων την ίδια ΄μερα συλλέκτηκαν ογκώδη απορρίματα από τις περιοχές Παραγγεριά - Πασακρωτήρι από εμένα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.