«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κάριτας ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν το Σάββατο στην αποκριάτικη χοροεσπερίδα και με το κέφι τους συνέβαλαν ώστε να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά.

Η χοροεσπερίδα δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύ καλή οικονομική προσφορά της ταβέρνας «Ο Αντώνης» και του συμβολικού κόστους της μουσικής συντροφιάς του Χρήστου Φιοράντη. Ευχαριστούμε τα καταστήματα που αυθόρμητα πρόσφεραν δώρα για την κλήρωση, τους εθελοντές μας που βοήθησαν στη προπώληση και όσους αγόρασαν προσκλήσεις για ενίσχυση.

Με δεδομένη τη μεγάλη αποδοχή της εκδήλωσης και για να ικανοποιήσουμε τους φίλους που δεν τα κατάφεραν λόγω μεγάλης προσέλευσης, δεσμευόμαστε ώστε η χοροεσπερίδα να καθιερωθεί και για τα επόμενα έτη.

Καλή Σαρακοστή !

* Η κλήρωση έγινε ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής www.random.org παρακαλούμε ελέγξτε μήπως έχετε κερδίσει κάποιο από τα δώρα σύμφωνα με τη λίστα. »

 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.