Ένα Σάββατο φωτιά έρχεται για τον Περιστεριώνα Τήνου όπου δίνει αγώνες σε αρκετά από τα τμήματα του. Την αρχή κάνουν οι παίδες (έχουν προκριθεί στο Final 4) του Αντώνη Βιδάλη όπου το Σάββατο, στις 13.00 το μεσημέρι αντιμετωπίζουν  τον Άρη Σύρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου.

Οι παμπαίδες στις 16.30, πάλι το Σάββατο, αντιμετωπίζουν τον Αθλητικό Όμιλο Μυκόνου ενώ την αυλαία κλείνει η μεγάλη αναμέτρηση του ανδρικού τμήματος με το αντίστοιχο της Μυκόνου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18.30. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως με νίκη ο Περιστεριώνας μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στο Final 4.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα της Τήνου είχε επικρατήσει με 64-66. Αν ο φίλαθλος κόσμος του νησιού πρέπει να δηλώσει παρών σε κάποιο απο τα παιχνίδια του σωματείου, αυτό είναι του ανδρικού που έχει αποδείξει πως μαζί με τον φίλαθλο κόσμο του ο Περιστεριώνας μπορεί πολλά.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.