Μετά από συνεχείς αναβολές λόγω κακοκαιρίας, το Σάββατο (2-3) η ομάδα κορασίδων του Ποσειδώνα Τήνου αντιμετώπισε τελικά την ομάδα του Νεωρίου Σύρου στο κλειστό γήπεδο Τήνου.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα κορίτσια.

Οι πρωταθλήτριες Αιγαίου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να κερδίσουν τα 2 πρώτα σετ με σκληρές μάχες, πόντο πόντο (17-25, 24-26).

Στη συνέχεια, η ομάδα του Ποσειδώνα ανέβασε στροφές και, παρόλο τον τραυματισμό της βασικής Αγνής Μεταξά που την κράτησε έξω από το υπόλοιπο παιχνίδι, κατάφερε να κερδίσει τα 2 επόμενα σετ (25-21, 25-21) και να αναγκάσει να παιχτεί tie break, στο οποίο επικράτησε η ομάδα της Σύρου κερδίζοντας τον αγώνα 2-3 σετ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ποσειδώνας παραμένει στη διεκδίκηση της συμμετοχής στο Final4 Κορασίδων.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τους φίλους του βόλλεϋ που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο γήπεδο, εμψύχωσαν την ομάδα και ανταμείφθηκαν με έναν όμορφο αγώνα.

Αποτελέσματα σετ Κορασίδων: 17-25, 24-26, 25-21, 25-21, 5-15

ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ: (Σκρέτας Χρήστος): Λυγνού Μ, Συνοδινού Ελευθ., Φρέρη Άννα., Γαδ Μαργαρίτα, Ρούτσι Νταν., Ρούσσου Ελ., Πιτσικάλη Αν., Στεφάνου Αφρ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Αλτουβάς Γιώργος): Μεταξά Αγνή, Ντουρουντού Λ., Τάτση Ευφροσύνη, Λεβαντίνου Μαρία, Αναστασιάδου Άννα-Σόνια, Τάτση Ελισάβετ, Βιδάλη Άννα, Ζενούνι Σάρα, Αναστασιάδου Νιόβη, Μαραγκού Ευαγγελία, Λιανού Ε., Σουράνη Γεωργία, Πατρινού Ιωάννα Μαρία, Ασημομύτη Θ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.