Με μεγάλη έκπληξη σήμερα είδαμε εργαζόμενο του Δήμου Τήνου να εκτελεί εργασίες σε ιδιόκτητο κατάστημα στην Παλλάδα της Τήνου ... Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα την εμφάνιση του έκανε και όχημα του Δήμου που μετέφερε μπάζα από το εν λόγω μαγαζί. Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι ο Δήμος νοίκιασε τον χώρο για κάποια δραστηριότητα του. Ρωτήσαμε λοιπόν και πέσαμε από τα σύννεφα. Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ενοικιαστεί απο τον κ. Σιώτο και από ότι μαθαίνουμε προορίζεται να γίνει εκεί το εκλογικό του κέντρο.

Και εύλογα αναρωτιόμαστε: Είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί ο απερχόμενος δήμαρχος το προσωπικό και την περιουσία του Δήμου για ιδία χρήση; Οι δημοτικοί υπάλληλοι κ. Σιώτο αλλά και τα οχήματα του Δήμου, θα έπρεπε να είναι στην υπηρεσία των δημοτών και του νησιού μας. Των δημοτών που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα εξαιτίας της ανικανότητας σας. Αντ αυτού σας παρακολουθούμε να συμπεριφέρεστε με νοοτροπία άλλων εποχών λες και ο Δήμος είναι το τσιφλίκι σας. Κανένας σεβασμός στο θεσμό του Δημάρχου, στο νησί, στους Τηνιακούς. Κρίμα.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.