Στην προσπάθεια μας να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το Θεομητορικό μας Προσκύνημα της Παναγίας της Βρυσιώτισσας για τη δόξα και τιμή της Αειπαρθένου Θεοτόκου Μαρίας και προς πνευματικό όφελος όλων των ευλαβών της, εγκαταστήσαμε εκεί, από τον Οκτώβριο του 2018, μια μοναχική κοινότητα που ο Κύριος, με τις ικεσίες της Παναγίας και τις δικές μας, μας έστειλε, μέσω του Μοναχικού Τάγματος των «Δούλων του Κυρίου και της Αειπαρθένου Μαρίας».

Το νέο αυτό ιστορικό δεδομένο αποτελεί την πραγματοποίηση των ονείρων, τόσο του αειμνήστου Προκατόχου μας Μακαριστού Ιωάννη Περρή, όσο και δικό μας.

Η νέα αυτή πραγματικότητα δίνει στο Θεομητορικό μας Προσκύνημα νέες δυνατότητες εμπλουτισμού των πρωτοβουλιών για την αύξηση της ευλάβειας προς την Μητέρα της Εκκλησίας.

Θεωρήσαμε λοιπόν κατάλληλη τη στιγμή να προχωρήσουμε και στην ανανέωση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής, δίνοντας και νέο Καταστατικό, το οποίο θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στον καθορισμό αρμοδιοτήτων των μελών της, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη τάξη και νέα δυναμική στη ζωή του Προσκυνήματος.

Με σεβασμό στο αρχικό Επισκοπικό Διάταγμα μας της 14ης Αυγούστου 2001, με το οποίο ανακηρύξαμε το Ναό της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, με τον τίτλο «Μετάσταση της Θεοτόκου», που βρίσκεται στην περιοχή Βρυσί της Τήνου, ως Θεομητορικό Προσκύνημα της Εκκλησιαστικής μας Επαρχίας Νάξου - Τήνου - Άνδρου - Μυκόνου και με βάση τα νέα θετικά δεδομένα που δόθηκαν:

ορίζουμε
νέα διοικούσα Επιτροπή, την οποία θα αποτελούν:

  1. Π. Φραγκίσκος Βιδάλης, 
  2. Π. Ιωάννης Σκλάβος,

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.