Η Αναστασία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και έζησε τα παιδικά και μαθητικά της χρόνια στην Τήνο. Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών με ειδίκευση στον Περιβάλλον και συγκεκριμένα στη Διαχείριση Στερεών Απορριμμάτων. Έχει ειδικευτεί στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με Μεταπτυχιακές σπουδές (σε εξέλιξη), στο τμήμα ΜΒΑ της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Δραστήρια επαγγελματίας, είναι ιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα σύμβουλος της Μελετητικής – Κατασκευαστικής εταιρίας «ΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕ», με έδρα την Τήνο, η οποία λειτουργεί και ως Συμβουλευτική επιχειρήσεων σε θέματα ΕΣΠΑ. Γνωστό έργο της εταιρείας εκτός νησιού, είναι η μεγάλη ανακαίνιση της Μητρόπολης Αθηνών που αποπερατώθηκε πέρσι.

Η αγάπη της Αναστασίας για το νησί της ξεκίνησε από τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, όταν εθελοντικά συμμετείχε στην κατασκευή φραγμάτων ανάσχεσης όμβριων υδάτων και στη φύτευση αρμυρικιών στις παραλίες. Αργότερα, ως επαγγελματίας πλέον, προσέφερε την εκτέλεση μελετών για την επισκευή περιστεριώνων και ανεμόμυλων και πρόσφατα μελέτες για την επισκευή και επέκταση σχολικών κτηρίων.

Η Αναστασία Ψάλτη είναι η εκδότης του βραβευμένου περιοδικού «ΤΑΜΑ η ελεύθερη έκδοση της Τήνου», που αποτελεί την προσωπική της προσφορά και στοίχημα στην «Τήνο των 365 ημερών».

Είναι μητέρα δύο υπέροχων αγοριών, του Αντώνη και του Γιάννη.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.