Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή έγινε και φέτος η ετήσια μεσημεριανή συνάντηση των Μουνταδιανών και φίλων μας, την Κυριακή των Απόκρεω3.3.2019, σε μία κατάμεστη αίθουσα, στην παραδοσιακή ταβέρνα «Παληά ταβέρνα Κρητικού» στην Πλάκα, όπου φάγαμε καλό φαγητό, ήπιαμε καλό κρασί, χορέψαμε και διασκεδάσαμε.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους 113 άτομα. Οι οικογένειες, όπως πάντα οργανωμένες σε παρέες:Αντωνόπουλου, Αρναούτη, Βαλσαμή, Βιδάλη, Γεροντή, Γιαγιά, Λεβαντή, Μπατσαλιά, Παγανέλη, Παυλάκη, Παπαδημητρίου, Περιβολαράκη, Πλυτά, Ποτήρη, Προύσαλη, Σιγάλα, Σιώτη, , Φακίνου, Χριστοδουλάκη,συμμετείχαν ενεργά στο κέφι και στο χορό.

Μαζί μας ο αντιδήμαρχος Τήνου κ.Μανώλης Σώχος, ο κ.Κάρολος Βιδάλης πρόεδρος του Συλλόγου «η Γέννησις Αδελφότητα Τριποταμιτών και Σμπεραδιανών Τήνου» με τη σύζυγό του, οκ.ΜάνθοςΠοτήρης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυάς Τήνου, ο κ.Αλέξανδρος Λεβαντής, πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας Τήνου «Τέχνη και Λόγος» και μία ομάδα Τηνιακών από το χωριό Πλατιά με το Νίκο Ταμπουράκη.

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η συμμετοχή φίλων, που ήρθαν από την Τήνο ειδικά για το τραπέζι, όπως οι Φρατζέσκα και Λουκία Βιδάλη.

Ευχόμαστε να έχουμε μία καλή Σαρακοστή και του χρόνου με το καλό να το επαναλάβουμε.

Σύνδεσμος των Απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.