Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος ανακοινώνει - καλωσορίζει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Οι υποψηφιότητες που ακολουθούν είναι και οι πιο πρόσφατες και όπως αναρτήθηκαν στο Facebook.Ο Σωτηρης ειναι γέννημα θρέμα της Τήνου, πατέρας δύο παιδιών και δημόσιος υπάλληλος. Έχει μια διαχρονική και ξεχωριστή παρουσία στον αθλητισμό με ουσιαστική προσφορά στην τοπική κοινωνία. Είμαι βέβαιος ότι εχει να προσφέρει πολλά στην κοινή προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή για όλους τους Τηνιακούς


Η Νελη ειναι μόλις 22ετών τελειόφοιτη Παιδαγωγικής στη Ρόδο, Πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών και ανιψιά μου. Ανήσυχη, με κριτική σκέψη και ματιά με "ανέκρινε" κανονικά για να αποφασίσει να κάνει το βήμα. Της υποσχέθηκα οτι εχουμε να κανουμε πολλά για μια καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή των νέων μας στο νησί. Για την Παιδεία, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.


Η Χριστίνα Ρουγγέρη γέννημα- θρέμμα Τήνια, διατηρεί στην Κώμη οικοτεχνία παραδοσιακων προϊόντων.

Αποτελεί ένα ξεχωριστό παράδειγμα για τις δυνατότητες ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα στο νησί μας. Με τη Χριστίνα αποφασίσαμε να παλέψουμε μαζί, για να κατακτήσει το νησί μας ακόμα περισσότερα!


Η Ντόρα πρωτοηρθε στην Τήνο ως αγροτική γιατρός. Αγάπησε το νησί μας, έκανε οικογένεια με δύο ενήλικα κορίτσια και ως μικροβιολόγος εχει μια επιτυχημένη - διακριτή επαγγελματική και κοινωνική πορεία.

Ευχαριστώ τη Ντορα για την εμπιστοσύνη της και της εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα για το νησί μας.


Ο Μάρκος Αλβέρτης ειναι ένας άνθρωπος που αγαπάει το νησί μας και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον ενεργό του ρόλο στο συντονισμό της αναστήλωσης του Φάρου της Λιβαδας.

Οικογενειάρχης, με δύο παιδιά, ανώτατο στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας με ιδιαίτερη γνώση για τις επενδύσεις και τα χρηματοοικονομικά προϊόντα πιστεύει ότι η Τήνος μπορεί να αποτελέσει πρότυπο νησιωτικής ανάπτυξης. Μαζί με τον Μάρκο ειναι βέβαιο ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα για το νησί μαςΜε τον Πετρο Μαρκουίζο ειμαστε ίδια γενιά, 40ρηδες, οικογενειάρχες, με διακριτή επαγγελματική παρουσια, κυρίως με αγάπη και ενδιαφερον για τον τόπο μας. Αποφασίσαμε ότι πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις και να διεκδικήσουμε για το νησί μας αυτά που του ανήκουν

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.