Η αλόγιστη δήθεν ανάπτυξη οδηγεί μαθηματικά στην καταστροφή του τόπου. Οφείλουμε να αναδείξουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νησιού μας. Τον πολιτισμό, το φυσικό περιβάλλον (φώς, αέρα, θάλασσα, κλπ.).

Τα μοναδικά χωριά που προάγουν το ανθρώπινο μέτρο και κυρίως τις ανθρώπινες σχέσεις και συμπεριφορές που οφείλουμε να προσφέρουμε ποιοτικά και γενναιόδωρα.

Είμαι κατά των ανεμογεννητριών όπως και σε κάθε τι που μας απομακρύνει από το μαγευτικό περιβάλλον που μας φέρνει πιο κοντά στις βασικές αξίες της ζωής: τον έρωτα, τη φιλία, την αγάπη, την ειρηνική συνύπαρξη και την ουσιαστική ανάπτυξη.

Θέμης Ροδαμίτης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ Τήνου

Σχόλια:

1 comments:

  1. ωραια λογια και παχυα θα ελεγα ,ομως τα παντα ρει και ετσι αλλαζει και η ζωη μας ,αλλα φιλε μου γιατι αυτη η αρνηση δεν μπορει αραγε να συνηπαρξουν και αυτες τοποθετημενες με αυστηρες προυποθεσεις σε καποιο σημειο ετσι ωστε να μην εμποδιζουν τον ερωτα , την αγαπη και τον ερωτα.γιατι τετοιες εχουν τοποθετηθει και σε αλλα μερη ,να υποθεσω οτι εκει δεν αγαπουν δεν ερωτευονται δεν εχουν φιλιες κλκ ,αυτα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.