Απάντηση του δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιώτου στο πρόσφατο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο συνδυασμό «Ενωμένοι για το νησί μας» του υποψηφίου δημάρχου Παναγιώτη Κροντηρά αναφορικά με το Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου.

Χαιρετίζουμε την προσχώρηση του κ.Κροντηρά στις απόψεις που εκφράζουμε με συνέπεια και συνέχεια όλα τα τελευταία χρόνια σχετικά με το αυτοδιοίκητο του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελίστριας Τήνου.

Είναι αλήθεια ότι μετά από πολύχρονες προσπάθειες να διασπάσει το μέτωπο της λογικής και του σεβασμού στις παραδόσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Τηνιακών κατάλαβε ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει.

Έστω και έτσι ομως, ακόμα και εάν είναι προφανές οτι σύρθηκε σε αυτή τη θέση λογω των επερχόμενων εκλογων, εμείς τον καλωσορίζουμε.

Βεβαίως οι Τηνιακοί δεν ξεχνούν την εκκωφαντική απουσία του και την υπονόμευση όλων των ενεργειών και κινητοποιήσεων του Δήμου και του λαού.

Γιατί αγαπητέ κ. Κροντηρά καλά τα λόγια αλλά ακόμα καλύτερες οι πράξεις!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.