Παρουσία του δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιώτου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, γονέων, κηδεμόνων και φίλων αυτών. Ο δήμαρχος Τήνου στον χαιρετισμό του ανέφερε τα ακόλουθα:

Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που είμαι σήμερα μαζί σας, ανάμεσα σε ανθρώπους που απέδειξαν και αποδεικνύουν καθημερινά τη σημασία της επιμονής, της δύναμης της ψυχής και της αποφασιστικότητας. Ανάμεσα σε ενεργά και ξεχωριστά μέλη της τοπικής κοινωνίας που διακρίνονται σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Όπως γνωρίζετε ο Δήμος στηρίζει κάθε προσπάθεια και είναι αρωγός κάθε δράσης του Συλλόγου σας, τόσο όσον αφορά το θέμα της στέγασης, όπου οπως γνωρίζετε παραχωρήσαμε σχετικό χώρο, αλλά κάθε πολιτιστικής και κοινωνικής δραστηριότητας.

Στο σημείο αυτό θα μου επιτρέψετε και κάτι προσωπικό.

Για μένα το πιο μεγάλο στοίχημα για κάθε άνθρωπο που έχει θεσμική θέση και υπηρετεί τους συμπολίτες του είναι η δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους. Και αυτό δεν είναι απλώς υποχρέωση, αλλά καθήκον.

Ένα καθήκον που γίνεται ακόμα πιο επιτακτικό εάν αναλογιστούμε τι πραγματικά συμβολίζει και τι σηματοδοτεί ο ρόλος και η δράση του Συλλόγου σας για την τοπική μας κοινωνία. Εγώ προσωπικά εκτιμώ ότι συμβολίζεται τι πρέπει να κάνει μια κοινωνία όταν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε δυσκολία ή πρόκληση.

Μια ειναι η απάντηση σε όλα αυτά: πίστη στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας, αλληλεγγύη, κοινή δράση. Αυτό κάνετε καθημερινά και για αυτό οφείλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των συμπολιτών μας

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.