Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, τα γενέθλια για τον ένα χρόνο λειτουργίας του «Μικρό Καφέ».Ήταν όλοι εκεί: Φίλοι, καθημερινή επισκέπτες του «Μικρού» και λάτρεις του καφέ. Ένα τρίωρο γεμάτο αρώματα, γεύσεις και καλή διάθεση. Προσκεκλημένος της ημέρας ο Καβράκος Χρήστος, Barista – Roaster στο χώρο του καφέ!!!

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν γλυκίσματα καθώς και καλός φρεσκοκομμένος καφές. Γευσιγνωσία σε καφέδες από το Ελ Σαβαδόρ, την Αιθιοπία, την Κένυα, την Κολομβία και από άλλα μέρη καθώς και ένα μικρός διαγωνισμός. Αυτές ήταν οι κάποιες στιγμές από την εκδήλωση των γενεθλίων του ενός χρόνου λειτουργίας του «Μικρού Καφέ».


Το «Μικρό» συνεχίζει να είναι μέσα στις πρώτες επιλογές του νεανικού και όχι μόνο κοινού της Τήνου. Από καφέδες, ροφήματα μέχρι το κροκ μαντάμ, κρέπες, τα μοναδικά παν κέικς, τα βαφλάκια και όλα τα υπόλοιπα σνακς που σίγουρα θα σας ταξιδέψουν στους ορίζοντες που έχει φτιάξει το «Μικρό Καφέ» στην οδό Ευαγγελιστρίας.

 Α, το βράδυ είναι πολύ όμορφα για χαλαρό ποτό και κοκτέιλ, μην το αμελήσετε. Το «Μικρό Καφέ» αυτό το δροσερό, με ωραία διακόσμηση μαγαζί που συνδυάζει κυκλαδίτικο στυλ με μοντέρνες πινελιές σας περιμένει ...


 «Μικρό Καφέ» 
Ευαγγελιστρίας 42 / τηλ. 22830. 22730 
Θέλουμε και το Check In… #Micro Café Tinos 
To Like σας στο @MikroCafeTinos και το Follow στο @mikro_cafe_tinos
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.