Στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου o κος Παντελής Αρμάος, γνωστoποίησε (μέσω εγγράφου) την ανεξαρτητοποίηση του από την δημοτική αρχή όμως, παραμένει Δημοτικό Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Σφαγείου - Ελαιοτριβείου. Ο δήμαρχος Τήνου, δήλωσε τα ακόλουθα μετά την γνωστοποίηση αυτή.


Αγαπητοί συνάδελφοι θα μου επιτρέψετε ένα σχόλιο.  Στο νησί αυτό ζούμε πολλά χρόνια και όλοι γνωριζόμαστε καλά.  Άρα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω ως Δήμαρχος τον Παντελή για την προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση και παρά τις διαφορετικές μας πιθανώς προσεγγίσεις ή απόψεις εύχομαι να ξαναβρεθούμε όλοι σε θέσεις ευθύνης πάντα για το καλό του νησιού. 

Ως όμως υποψήφιος Δήμαρχος θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο.

Στη νέα αρχή που θα κάνουμε για το νησί μας μετά τις εκλογές θα υπάρχουν ρόλοι για όλους όσους πραγματικά ενδιαφέρονται vα προσφέρουν πάνω βέβαια σε έναν ελάχιστο κοινό παρανομαστή κοινών αρχών. 

Οι παλιές πρακτικές του ενός ανδρός αρχή και των κλειστών παρεών έχουν περάσει οριστικά. Συνεργασία- Σύνθεση και Συμμετοχή είναι πλέον το τρίπτυχο κάθε διοίκησης που θέλει πραγματικά να πάει το νησί μας μπροστά.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.