Την Κυριακή, 10 Μαρτίου θα ολοκληρωθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο νησί της Τήνου με αποκορύφωμα το Τηνιακό Καρναβάλι που θα διεξαχθεί στις 11.00 το πρωί στην πόλη του νησιού. Καλές οι φωτογραφίες, καλή και η πλάκα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και να μην αναφέρουμε τους εθελοντές. 

Αυτή την ομάδα ανθρώπων όπου με την όρεξη τους, βοηθούν τους διοργανωτές ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι εκδηλώσεις και να σκορπίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Τους καμαρώσαμε στον Κρυμμένο Θησαυρό, στα Ζουζουνοκουκουγεροπαίχνιδα, στο πάρτυ της Καλλονής θα τους δούμε και την Κυριακή στο Καρναβάλι.Είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες και ο κινητήριος μοχλός των εκδηλώσεων. Αξίζει να τους χειροκροτήσουμε και να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που για ακόμα μια χρονιά είναι εκείνοι που βάζουν το λιθαράκι που χρειάζεται, ώστε η Τήνος να συνεχίζει να βιώνει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.


Μπράβο σας!!!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.