Συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Περιστεριώνας Τήνου. Μετά τις προκρίσεις των μικρότερων τμημάτων στα αντίστοιχα Final Four. Το ανδρικό τμήμα του Αντώνη Βιδάλη, την Κυριακή, 10 Μαρτίου θα αναμετρηθεί με τον Άρη Σύρου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου και ώρα 13.00

Η ομάδα της Τήνου βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μια (1) νίκη και τρεις (3) ήττες. Ο Άρης Σύρου στην δεύτερη θέση (συγκάτοικος με τον Α.Ο. Μυκόνου) του ομίλου με δύο (2) νίκες και δύο (2) ήττες. Όπως είναι αντιληπτό αν ο Περιστεριώνας επικρατήσει του Άρη με διαφορά μεγαλύτερη των εννέα (9) πόντων (λόγω της ήττας του πρώτου γύρου (72-63)) θα βάλει φωτιά στον όμιλο.

Αν και η ώρα που διεξάγεται η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερη (θα λαμβάνει χώρα το καρναβάλι του νησιού) όποιος έχει τη δυνατότητα να είναι στο γήπεδο αξίζει να το κάνει. Η ομάδα χρειάζεται την ενίσχυση από το φίλαθλο κοινό για να πετύχει τη νίκη που θα της δώσει άλλο αέρα εν' όψει της συνέχεια.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.