Η επέτειος της ημέρας της γυναίκας πρέπει να είναι ένας ύμνος στο ωραιότερο πλάσμα της δημιουργίας που χωρίς αυτό η ζωή μας δεν θα είχε νόημα πάνω στη γη. 

Κυρίως πρέπει να είναι ένας ύμνος του άνδρας προς την γυναίκα σαν αναγνώρισε της μεγάλης της συμβολής στην ποιότητα της ζωής, στην ευτυχία, στην αγάπη και στον έρωτα και ακόμα στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας του και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του. 

Η σύγχρονη εποχή όχι μόνο έπαψε να χαρακτηρίζει την γυναίκα ασθενές φύλο, αλλά την τοποθέτησε σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας όχι μόνο ισότερη αλλά πολλές φορές ικανότερη και από τον άνδρα εκτός του ότι με την αναμφισβήτητη αισθητική της υπεροχή εξουσιάζει σε μεγάλο βαθμό το ανδρικό φύλο το οποίο κάποτε αποκαλούσαμε ισχυρό. 

Η μάνα, η πιο ιερή μορφή της ανθρώπινης ύπαρξης αποτελεί το ασφαλέστερο θεμέλιο της Ελληνικής οικογένειας και η συμβολή της στην αγωγή και στην διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών μας είναι καθοριστική. Και αυτός ο σημαντικός ρόλος ενισχύει την ανωτερότητα της και της προσθέτει σεβασμό και θαυμασμό και η Τηνιακή μάνα υπηρετεί με ζήλο αυτόν τον ρόλο και η θετική επίδραση της στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών της επιβεβαιώνεται από την ποιότητα της σημερινής νεολαίας μας. 

Σας εύχομαι να ζήτε ευτυχισμένες για να προσφέρετε στον σύντροφο σας μεγάλες συγκινήσεις και χαρές ώστε να απολαμβάνουμε τη ζωή μας με πληρότητα. Και για να απολαμβάνουν ένας άντρας την ζωή του με πληρότητα πρέπει να επιλέξει σύντροφο που να διαθέτει κυρίως εσωτερική ομορφιά χωρίς να παραβλέπει και την εξωτερική. Προσωπικά, είμαι τυχερός. Γιατί η δική μου διέθετε και διαθέτει και τα δύο. 

Τήνος, 8/3/2019
Ηλίας Συκουτρής
Πτυχιούχος Παντείου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.