Ο εορτασμός της ημέρας της γυναίκας έχει ένα βαθύτερο και ουσιαστικό νόημα. Έχει αξία για να σκεφτούμε και να εκτιμήσουμε όλες τις γυναίκες που δίνουμε καθημερινά τη μάχη της προσφοράς στην οικογένεια, την κοινωνία, την επαγγελματική αρένα, την πολιτική, τον εθελοντισμό.

Να συλλογιστούμε τους αγώνες που έχουμε δώσει και συνεχίζουμε να δίνουμε ενάντια σε αντιλήψεις ρατσισμού, προκαταλήψεων και στερεότυπων. Να αναγνωρίσουμε τον δρόμο που έχουμε διανύσει, αλλά και όσα πρέπει ακόμα να κατακτήσουμε λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο εμάς, τις γυναίκες του δυτικού κόσμου αλλά και όσες δίνουν αγώνα για τα βασικά ανθρώπινα και κοινωνικά δικαιώματα.

Στην εποχή μας, ο πολυδιάστατος ρόλος της γυναίκας ως κόρης, μάνας, συζύγου, επαγγελματία, πολιτικού, εθελόντριας έχει μια μορφή καθημερινού αγώνα. Όμως, σε ποιους πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε; Μήπως το κλειδί, βρίσκεται στην αυτοεκτίμηση; Να κοιτάξουμε βαθιά στην ψυχή μας για να προσδιορίσουμε τις προτεραιότητες, τις ανάγκες, τα θέλω και τους στόχους μας και γι' αυτούς να δώσουμε τη μάχη μας για να κάνουμε βήματα μπροστά;

Σήμερα πρέπει να γιορτάσουμε για τις μικρές ή μεγάλες επιτυχίες, για τις κατακτήσεις μας, για το δικαίωμα, ας στην ελευθερία του λόγου, της επιλογής.

Να γιορτάσουμε τη μοναδικότητας μας να είμαστε πηγή ζωής, ενέργειας και έμπνευσης.

Να είμαστε όλες καλά!

Νατάσα Δεληγιάννη - Άσπρου
Αντιδήμαρχος Δήμου Τήνου

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Τήνου 
με τον Συνδυασμό Μπροστά το Νότιο Αιγαίου


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.