Περισσότεροι από 21.000 δρομείς έτρεξαν στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Ο αγώνας συνδιοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, το δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής. Παρών σε μια τέτοια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού ήταν και οι Τήνιοι δρομείς όπου έλαβαν μέρος. Θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση με τις συμμετοχές και τους χρόνους τερματισμού.


Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Δρόμου δόθηκε 9 δευτερόλεπτα μετά τις 9 το πρωί από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και την Ελένη Μυριβήλη αντιδήμαρχο του δήμου Αθηναίων, στην Πλατεία Συντάγματος επί της λεωφόρου Αμαλίας.


Δέκα λεπτά αργότερα δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα δρόμου των 3 χλμ στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του Σταθμού Μετρό Ευαγγελισμός. Στις 9 και μισή η εκκίνηση του αγώνα δρόμου για παιδιά και άτομα με αναπηρία (1000μ) στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της οδού Ριζάρη. Τέλος, η εκκίνηση του αγώνα δρόμου των 5 χλμ θα δόθηκε στις 11.45 στην Πλατεία Συντάγματος στο ύψος των οδών Όθωνος και Μητροπόλεως.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας που αποτελεί πλέον θεσμό της πόλης, είναι μια ανοιξιάτικη εμπειρία αθλητισμού και πολιτισμού, μια ευκαιρία γιορτής, ένας αγώνας που δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν και να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Αθήνας και να αναδείξουν με τη συμμετοχή τους τις αξίες της συντροφικότητας και της ψυχαγωγίας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.