Δηλώνω απερίφραστα την αμέριστη συμπαράστασή μου στους συμπολίτες μου και στους φορείς του νησιού μας που αντιτίθενται στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών φαραωνικού τύπου στην Τήνο.

Πρόκειται για κάτι που θα καταστρέψει το φυσικό περιβάλλον, θα διαταράξει το οικοσύστημα, θα αλλοιώσει το νησιώτικο τοπίο, θα υποβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή και θα δημιουργήσει εν γένει αρνητική δυναμική στην τουριστική κίνηση του νησιού μας με όλα τα αρνητικά παρεπόμενα αυτού.

Οι ανεμογεννήτριες δεν έχουν θέση στο χειροποίητο νησί μας.

* Ο Χρήστος Πολατσίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τήνο. Είναι πτυχιούχος οικονομολόγος με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το 2013 εκλέχθηκε Γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τήνου και το 2016 Γραμματέας της Ν.Ο. ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων. Το Μάιο του 2018 εκλέχθηκε Αναπληρωτής Γραμματέας της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής στις Κυκλάδες. Στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του 2019 θα είναι υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το Κίνημα Αλλαγής.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.