Ένα εύκολο μεσημέρι είχε ο Περιστεριώνας Τήνου όπου επικράτησε του Αθλητικού Ομίλου Άνδρου με 50-23 για το πρωτάθλημα των Κορασίδων. Το μας ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς ο Περιστεριώνας έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση (Final 4) ωστόσο, ο Παναγιώτης Σιώτης, δεν άφησε περιθώρια χαλάρωσης στις παίκτριες του.

Μία πολύ όμορφη στιγμή διαδραματίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ως δώρο για την προσπάθεια που κατέβαλαν φέτος και έφτασαν ένα βήμα πριν από την είσοδο στο στο φάιναλ φορ, ο προπονητής του ΑΟ Άνδρου, ο Κυριάκος Μουστάκας προσέφερε από ένα τριαντάφυλλο στις αθλήτριές του μοιράζοντας παράλληλα τα συγχαρητήριά του!ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-4, 27-9, 40-20, 50-23.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Παν. Σιώτης): Καλογεράκη 4, Μπρουντζάκη 4, Μπινιάκου 8, Καμπέρι 7, Μαραγκού 2, Λούβαρη 2, Φωσκόλου 7, Πετροπούλου, Τριανταφύλλου, Κουμαριανού, Κλαυδιανού 2, Πλυτά 15 (1).

Με πληροφορίες από www.sportcyclades.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.