Ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιστεριώνας Τήνου, μέσα από την οποία συγχαίρει τα τμήματα των Εφήβων, των Παίδων και των Κορασίδων για την πρόκρισή τους στα αντίστοιχα Final4, ενώ βέβαια δεν παραλείπει να αναφερθεί και στους προπονητές των ομάδων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας ολοκληρώθηκαν.

Οι Έφηβοι, οι Παίδες και οι Κορασίδες μας προκρίθηκαν στα αντίστοιχα F4 έχοντας μόνο νίκες. Το Ανδρικό μας τμήμα έχοντας 3 νίκες και 3 ήττες βρίσκεται στη 2η θέση και αναμένει τον τελευταίο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων της Σύρου για να μάθει αν συνεχίζει στα Play offs.

Συγχαίρουμε τους προπονητές μας κ. Αντώνη Βιδάλη και κ. Παναγιώτη Σιώτη καθώς και τους αθλητές και τις αθλήτριες μας που με την αφοσίωση και την εργατικότητα τους ανέδειξαν και φέτος το Τηνιακό Μπάσκετ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα F4.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους χορηγούς μας και τους πιστούς φιλάθλους μας που με την ουσιαστική βοήθεια τους η ομάδα μας είναι ενωμένη και δυνατή.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.