Στο πλαίσιο των δράσεων της φετινής γιορτής της γαστρονομίας του τόπου μας, καλούμε τους επαγγελματίες της εστίασης και της αναψυχής να συμμετέχουν ενεργά.

 Και φέτος ο βασικός χώρος εκδηλώσεων στη χώρα, θα είναι η «παλιά ψαραγορά». Ένα κεντρικό σημείο όπου θα γίνουν οι παρουσιάσεις και οι ανοιχτές μαγειρικές. Γνωστοί σεφ και άνθρωποι της γαστρονομίας θα έρθουν να μας εμπνεύσουν αλλά και να εμπνευστούν!!!

Καλούμε λοιπόν όποιος επαγγελματίας θέλει να συμμετέχει στις εκδηλώσεις, με τον εξής τρόπο: Θα αναλάβει μαζί με τον εκτός Τήνου καλεσμένο μας, το σύνολο της παρουσίασης του στην «παλιά ψαραγορά», συνοπτικά, θα πρέπει να μιλήσει μαζί του (αφού πρώτα έχει γίνει μια επαφή μαζί με εμάς), να τον βοηθήσει στην προετοιμασία η οποία θα γίνει στον χώρο της επιχείρησης και να βρίσκεται μαζί του στην ώρα της παρουσίασης. Τέλος, η παρουσίαση, στην οποία θα συμμετέχει ενεργά η επιχείρηση, θα γίνει στον κεντρικό χώρο δράσεων (παλιά ψαραγορά).

Θεωρούμε πως με αυτόν τον τρόπο ενισχύουμε την συλλογικότητα, κάτι που άλλωστε είναι βασικό μας διακύβευμα, αλλά δίνεται και σε προσωπικό - επαγγελματικό επίπεδο η δυνατότητα μιας πολύ χρήσιμης εμπειρίας για τον καθένα μας.

Για πληροφορίες και επικοινωνίας: 693.6184.416 Βασίλης Πλακιάς

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.