ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
Βωλάξ

ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ
Χώρα Τήνου(Λιμάνι)

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
17:30

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑ
21,1 χλμ

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΑΓΩΝΑ
Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 3 ώρες. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

ΕΠΑΘΛΑ-ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 40, 40-49, 50-59, 60-69, 70+ Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά θα βραβευθεί μόνο ο πρώτος της κατηγορίας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Ο κύριος αγώνας του προγράμματος είναι ο ημιμαραθώνιος. Η εκκίνηση θα γίνει από το υπαίθριο θεατράκι του πανέμορφου χωριού Βώλακα, χωριό που το χαρακτηρίζει ένα μοναδικό τοπίο παγκόσμιας φυσικής ομορφιάς που σαγηνεύει με την ιδιομορφία του. Η διαδρομή διασχίζει τα χωριά Σκαλάδο, Κρόκο, Κώμη, Κάτω Κλείσμα, Καρκάδο και Καλλονή με τερματισμό τη Χώρα της Τήνου.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας και στον τερματισμό (νερό, ισοτονικά και μπανάνες).

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η χρονομέτρηση όλων των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επισημοποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
10 ευρώ

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Τον αριθμό συμμετοχής και παραμάνες
Chip χρονομέτρησης
Αναμνηστικό T-Shirt του αγώνα
Pasta Party

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι η μετακίνηση των αθλητών προς το σημείο εκκίνησης των αγώνων είναι ευθύνη του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου που διοργανώνει τους αγώνες και είναι δωρεάν.Υψόμετρο

Διαδρομή

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.