Στην Τήνο και στο γραφείο του 2 ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου, σήμερα 6 Απριλίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00 π. μ. συνήλθε εκτάκτως ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, ύστερα από την αγγελία του θανάτου της αγαπημένης συναδέλφου και δασκάλας του σχολείου μας επί σειράς ετών

ΜΑΡΟΥΛΑΣ ΠΛΥΤΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας εκτιμώντας όλη την εκπαιδευτική, διδακτική, παιδαγωγική και κοινωνική προσφορά της στο σχολείο, την εκπαίδευση και την κοινωνία μας
ψηφίζει ομόφωνα:

1. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Σχολείου μας το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας της εκλιπούσης.

2. Να εκπροσωπήσει το Σύλλογο Διδασκόντων στη νεκρώσιμη ακολουθία, ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Μιχαήλ Βαλάκας.

3. Να εκφρασθούν τα συλλυπητήρια του διδακτικού προσωπικού στην οικογένειά της και να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Ο Δ/ντής του σχολείου: Μιχαήλ Βαλάκας

Οι εκπαιδευτικοί: Λουκία Σιγάλα, Ελένη Μινάρδου, Ευάγγελος Κοντοβουνήσιος, Στυλιανή Παρασκευά, Ευαγγελία Παγανέλη, Ιωάννης Νάζος, Άννα Λούβαρη, Δέσποινα Κόντσουλα, Κωνσταντίνος Βελαλόπουλος, Γεωργία Μπακογιάννη, Κυριακή Βελαλοπούλου, Ευαγγελία Βιδάλη, Πανωραία Γιαννούλη, Νικόλαος Τσινόπουλος.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.