Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε -όπως κάθε χρόνο- η Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου και Διδακτικού Υλικού, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Στην Έκθεση συμμετείχαν 37 έκθετες από τον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Εκδοτικοί οίκοι και φορείς εξετάσεων παρουσίασαν τις σπουδαιότερες καινοτομίες που αφορούν την διδασκαλία των ξένων γλωσσών στη χώρα μας.

Την Τήνο εκπροσώπησε η κα. Χαρικιοπούλου Ούρσουλα, απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και επί 15 χρόνια ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου Αγγλικών στη Μυρσίνη της Τήνου. Στην έκθεση ήταν προσκεκλημένη από τον κο. Phillip Dietschi διοργανωτή και επικεφαλής του ομίλου DES ( Dietschi Educational Services) ως ομιλήτρια και συντονίστρια στο Discussion Group των Ιδιόκτητων Κέντρων Ξένων Γλωσσών.Όπως τόνισε ο κ. Dietschi τα Discussion group δίνουν την ευκαιρία σε φροντιστηριουχους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν απόψεις κ ιδέες που αφορούν στην βελτίωση και εξέλιξη της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην χώρα μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.