Η Τήνος, σπάνιος προορισμος με σπουδαία πολιτισμική ταυτότητα

Οι σπουδαστές του Arcadia University στα πλαίσια του μαθήματος ‘Θαύματα, μυστήρια και παραδόσεις’ επισκέφθηκαν απο την Αμερική και φέτος το νησί μαζί με την Δρ Ιωάννα Σίμου με στόχο να ανακαλύψουν τον νησιώτικο τρόπο ζωής μεσα απο βιωματικές εμπειρίες ωστε να επωφεληθούν απο τον πολιτισμικό πλούτο της περιοχής.

‘Η Τήνος παραμένει ένας σπάνιος προορισμός με σπουδαία πολιτισμική ταυτότητα. Είναι ένας πανέμορφος τόπος.Στόχος μας είναι το μοίρασμα της παράδοσης, η κατανόηση της νησιώτικης ζωής και όπου είναι δυνατόν η προσφορά. Πάντα λαμβάνουμε την αμέριστη φιλοξενία απο όλους. Σας ευχαριστούμε πολύ για την θερμή φιλοξενία!’ Η Δρ Ιωάννα Σίμου κατάγεται από τα Υστέρνια. Είναι Υποδιευθυντρια και καθηγήτρια στο Arcadia University στην Αθήνα, διδάσκει στο πανεπιστήμιο της Σανγκαη και έχει βραβευτεί για την έρευνα της στην εκπαίδευση σε Ελλάδα, Αγγλία και Ινδία.

Μπορειτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο simosj@arcadia.edu


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.