Το Πάσχα είναι προ των πυλών και η Ανατολή του Πόρτο φοράει τα καλά της. Σας περιμένουμε στο εστιατόριο μας από την Μεγάλη Πέμπτη, 25 Απριλίου και καθημερινά για μοναδικά ταξίδια γεύσεων. Βασισμένοι στην εμπειρία των προηγούμενων χρόνων και στις ανάγκες της εποχής, είμαστε και πάλι κοντά σας από τις 12.00 μέχρι τις 11.30 το βράδυ. 

H "Aνατολή" σας περιμένει να γευτείτε το Μεγάλο Σάββατo την παραδοσιακή Μαγειρίτσα κι άλλα Πασχαλινά εδέσματα. Την Κυριακή του Πάσχα ... στο καθιερωμένο ραντεβού μας θα σουβλίσουμε αρνί, κοκορέτσι και κοντοσούβλι. Για τους παραδοσιακούς κρεατοφάγους, μπιφτέκια στην σχάρα, σουβλάκια, μπριζόλες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξη τους.

Κλείστε άμεσα τραπέζι στο: 22830.23985 και 694.5751.621 

Διαθέσιμος και ο παιδότοπος μας. Φως και ζωντανά χρώματα, μουσικές και χαρούμενες φωνές, φουσκωτά παιχνίδια και τσουλήθρες, κούνιες και άλλες διασκεδαστικές εκπλήξεις σε ένα οργανωμένο, πλήρως εξοπλισμένο και απόλυτα ασφαλές καταφύγιο για ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας και ξέγνοιαστης απόλαυσης για τα παιδιά μας. Ώρες λειτουργίας παιδοτόπου 10.00 το πρωί με 10.00 το βράδυ.E-mail:   info@anatolhporto.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.