Με τη χθεσινή ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου μας, ο Δήμος Τήνου δηλώνει ότι διακόπτει την αποκομιδή απορριμάτων λόγω της πτώσης κεραυνού στο μετασχηματιστή του δεματοποιητή στην περιοχή Κοσσίνι.

Την ίδια όμως στιγμή η ΔΕΗ μέσω των εκπροσώπων της, διαβεβαιώνει τους κατοίκους της Τήνου ότι η εν λόγω ζημιά στο δεματοποιητή έχει αποκατασταθεί πλήρως απο την προηγούμενη ημέρα.

Αντιλαμβανόμαστε κ. Αντιδήμαρχε την ανεπάρκειά σας, την αδυναμία σας να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα σας αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχετε το δικαίωμα να παίζετε με τη νοημοσύνη των δημοτών.

Το σημαντικότατο αυτό θέμα της αποκομιδής των απορριμάτων δεν αφήνει περιθώρια για παιχνίδια και πολιτικές σκοπιμότητες. Χρειάζεται άμεσα λύσεις κι εσείς σίγουρα δεν είστε σε θέση να τις δώσετε. Φροντίστε τουλάχιστον να μην παραπληροφορείτε τους δημότες...

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.