Μια μεγάλη νίκη πέτυχαν οι παίδες του Περιστεριώνα Τήνου στο νησί της Πάρου. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη επικράτησε με 47-38 του αντίστοιχου τμήματος ΑΠΑΣ τα Φανάρια, στον πρώτο ημιτελικό του Final Four. Αποτέλεσμα που τον φέρνει αύριο να διεκδικεί τον τίτλο του Πρωταθλητή στις 19.00 το απόγευμα. 

Στην πρώτη περίοδο η ομάδα του Περιστεριώνα Τήνου ήταν καλύτερη καθ'όλη την διάρκεια κάτι που το πιστοποιεί και το τελικό αποτέλεσμα αυτής. Σωστό διάβασμα των φάσεων και ευστοχία έφεραν την ομάδα από νωρίς μπροστά στο σκορ. Το παιχνίδι στη δεύτερη περίοδο ήταν πιο ισορροπημένο και το 24-19 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Περιστεριώνας Τήνου μπήκε πιο ζωηρός, επέβαλε τον ρυθμό του, έτρεξε στον αιφνιδιασμό, κυριάρχησε στα ριμπάουντ, ευστόχησε στα κρίσιμα σουτ και από νωρίς έβαλε της βάσης για μια μεγάλη νίκη που τον οδήγησε στον αυριανό τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ Ερμούπολης και ΑΟ Πάρου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19.00 το απόγευμα.

Αποτελέσματα περιόδων
Α': 16-13 | Β': 24-19 Γ': 36-27 | Δ': 47-38

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.