Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου που έφθασε και φέτος για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα στο νησί της Τήνου. Με αποκορύφωμα τα δρομολόγια των πλοίων της Μεγάλης Πέμπτης και της Μεγάλης Παρασκευής, έφθασαν στην Τήνο φίλοι του νησιού από κάθε γωνιά της Ελλάδος. 


Χθες, Μεγάλη Παρασκευή κατά την περιφορά των Επιτάφιων φάνηκε δια γυμνού οφθαλμού η μεγάλη προσέλευση κόσμου στο νησί. Αδιάψευστος μάρτυρας το φωτογραφικό υλικό, ο κόσμος έφθανε μέχρι μπροστά από το "Κουρσάρος Bar". Ενώ από την άλλη πλευρά, μέχρι μπροστά από το γραφείο των Ενοικιαζομένων "Vidalis Rent A Car".Σίγουρα, ένας μεγάλος παράγοντας που βοήθησε ώστε να έρθει ο κόσμος στο νησί ήταν ο καιρός. Το δικό της ρόλο όμως έπαιξε και η περίοδος που πέφτει το Πάσχα και κυρίως κοντά στην 1η Μαΐου όπου, πολλοί το συνδύασαν με μια άδεια ώστε να περάσουν τις Άγιες Ημέρες στο νησί μας. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.