Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βραδυνές ώρες χθες, από τη Λιμενική Αρχή Τήνου, για περιστατικό πιθανής πτώσης νεαρού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ν. Άνδρου και ν. Τήνου, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρία έτερης επιβάτιδος εθεάθη να πέφτει στη θάλασσα κατά τη διάρκεια του πλου του Ε/Γ – Ο/Γ “ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π” Ν.Π. 11479 από Άνδρο προς λιμένες Τήνου και Μυκόνου.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες προς εντοπισμό του ανωτέρω στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από αλιευτικά σκάφη καθώς επίσης και από περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, το οποίο διενήργησε έρευνες στις βόρειες ακτές της νήσου Τήνου.

Παράλληλα απογειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας για συνδρομή στις έρευνες. Οι έρευνες συνεχίζονται με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

*Φωτογραφία από την σημερινή έρευνα στην Άνδρο [www.enandro.gr]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.