Την Ακολουθία της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Δώρων τέλεσε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου-Τήνου κ. Δωρόθεος Β' στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Κυρίου Αρνάδου Τήνου, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, τον Ιεροκήρυκα και τους Διακόνους με τη συμμετοχή των ενοριτών του χωρίου.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στα αναγνώσματα της Εξόδου περί της ευσεβείας των μαιών και της προστασίας των παιδιών και περί της υπομονής του Ιώβ και ευχαρίστησε των Εφημέριο του Ναού Πρωτοπρ. Ευστάθιο Σαντοριναίο, τους εκκλησιαστικούς επιτρόπους, τους ιεροψάλτες, τους διακονητές και τους ευσεβείς ενορίτες και όλους τους εκκλησιασθέντας μεταξύ των οποίων και ο Έπαρχος Τήνου κ. Ιω. Γιαγιάς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δύο Χωρίων κ. Π.Ρήγος, το μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος κ. Μ.Παναγιωτάκης, ο τέως Πρόεδρος του Συλλόγου Αρναδιανών κ. Ν.Βιδάλης και ο πολιτευτής των Κυκλάδων κ. Χρ.Πολατσίδης.

Εν συνεχεία παρετέθη παραδοσιακή δοχή στην παρακειμένη αίθουσα με τη βοήθεια των φιλευσεβών κυριών του χωριού.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.