Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 διεξήχθησαν οι εκλογές του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου για την τριετία 2019 - 2022.

Οι εκλογές διεξήχθησαν από τις 16:00 έως και τις 21:30 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Τήνο. Η εκλογική διαδικασία έγινε παρουσία της Δικαστικής Αντιπροσώπου κ. Κελαδίτη Ευαγγελία, δικηγόρος εν Εφέταις, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα από το καταστατικό του Συλλόγου για τη διεξαγωγή των εκλογών (παραβάν, κάλπες, ψηφοδέλτια κ.τ.λ.).

Μετά το πέρας των εκλογών, τα αποτελέσματα για την εκλογή του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής είχαν ως εξής : ψήφισαν 122 μέλη, βρέθηκαν έγκυρα 119, λεύκα 0, άκυρα 3.

Τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. (με σειρά πλειοψηφίας) είναι :
1. Τσιμέκης Ανδρέας με 98 ψήφους
2. Κολλάρου Λουκία με 96 ψήφους
3. Κολλάρου Πετρίνα με 87 ψήφους
4. Ψάρρος Παναγιώτης 68 ψήφους
5. Δεσύπρης Κωνσταντίνος του Δ. 53 ψήφους
6. Πλακωτάκη Μαριάνθη με 48 ψήφους
7. Δελλατόλας Φραγκίσκος με 45 ψήφους
Αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. είναι :
1. Μωραΐτης Πολύδωρος με 42 ψήφους
2. Αμοιραλής Φραγκίσκος με 31 ψήφους

Η Ελεγκτική Επιτροπή (με σειρά πλειοψηφίας) είναι :
1.Δελλατόλας Ιωάννης του Αντωνίου με 85 ψήφους
2. Κελαδίτης Ιωάννης του Αλέξανδρου με 73 ψήφους
3.Ψάρρος Παναγιώτης του Αλεξάνδρου με 41 ψήφουςΤα αποτελέσματα για την εκλογή των Αντιπροσώπων στην Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α. είχαν ως εξής : ψήφισαν 122 μέλη, βρέθηκαν έγκυρα 118, λευκά 0, άκυρα 4.

Οι Αντιπρόσωποι για την Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α. ((με σειρά πλειοψηφίας) είναι :
1. Τσιμέκης Ανδρέας με 95 ψήφους
2. Κολλάρου Λουκία με 94 ψήφους
3. Κολλάρου Πετρίνα με 82 ψήφους
4. Ψάρρος Παναγιώτης 75 ψήφους

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής κ. κ. Αγνή Δελλατόλα, Τζωρτζίνα Καράγιωργα, Δημήτρη Ορφανό και Ειρήνη Σανταμούρη για την αμέριστη βοήθειά τους. Ευχαριστούμε επίσης και την κ. Ραμπέλα Σκιάφου που είχε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει. Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, στις 21:00 στα γραφεία του Συλλόγου έγινε η πρώτη συνεδρίαση. Θέμα της συνεδρίασης αυτής ήταν η σύσταση του νέου Δ.Σ., όπως προβλέπει το καταστατικό του Συλλόγου.

Έτσι λοιπόν, μετά από ψηφοφορία μεταξύ των τακτικών μελών, ομόφωνα αποφασίστηκε ότι το νέο Δ.Σ. θα έχει την εξής σύσταση :

Πρόεδρος : Ανδρέας Τσιμέκης
Αντιπρόεδρος : Παναγιώτης Ψάρρος
Γενική Γραμματέας : Λουκία Κολλάρου
Ταμίας : Πετρίνα Κολλάρου
Αντιπρόεδρος β’ : Φραγκίσκος Δελλατόλας
Ειδικός Γραμματέας : Μαριάνθη Πλακωτάκη
Μέλος : Κώστας Δ. Δεσύπρης
Αναπληρωματικά Μέλη : Μωραΐτης Πολύδωρος
Αμοιραλής Φραγκίσκος

Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες - μέλη μας που ψήφισαν και στήριξαν αυτό το θεσμό. Η συμμετοχή τους αυξάνει την ευθύνη του Δ.Σ. στο τρόπο αντιμετώπισης των θεμάτων που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο του νησιού μας και δίνει νέα κίνητρα για εντατικοποίηση των προσπαθειών προς κάθε κατεύθυνση.

Αυτό βέβαια συνεπάγεται και τη συνεχή παρουσία των μελών μας δίπλα μας, γιατί με τη βοήθειά τους θα επισημαίνονται σφαιρικά τα προβλήματα και θα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικότερα. Ο Σύλλογος δεν είναι μόνο για την παροχή της ταυτότητας που παρέχει εκπτώσεις στα πλοία. Η ενεργητικότητα των μελών είναι αυτή που θα ωθήσει και το Δ.Σ. να προσπαθεί όλο και περισσότερο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.