Καλά νέα ήρθαν χθες για το νησί της Τήνου. Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, η επισκευή - συντήρηση του κινηματογράφου «Αιολίς» στο νησί της Τήνο θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό του 1.739.741€. Ένα έργο που όταν πραγματοποιηθεί θα δώσει άλλη πνοή στον τόπο.

Συνολικά το ποσό για την ολοκλήρωση του έργου είναι 2.485.344,83 ευρώ, από τα οποία ο δήμος Τήνου θα χρηματοδοτήσει το έργο 745.603,45€. Τα υπόλοιπα χρήματα θα είναι από την ανωτέρω χρηματοδότηση.

Τι θα περιλαμβάνει το έργο 

Στο ισόγειο του κτηρίου θα υπάρχουν τα φουαγιέ. Ο χώρος του ίντερνετ καφέ, με το μπαρ που εξυπηρετεί όλους τους επισκέπτες. Μικρή αίθουσα προβολών, χωρητικότητας 20 θέσεων. Χώροι υγιεινής για το κοινό και ιδιαίτερο χώρο για τα Α.με.Α.

Η συνολική χωρητικότητα στην αίθουσα προβολής είναι 224 θέσεις. Ο ακάλυπτος χώρος του οικοπέδου διαμορφώνεται σε υπαίθριο κινηματογράφο. Τέλος, να αναφέρουμε ότι θα υπάρχει και ανελκυστήρας για την άνοδο στον 1ο όροφο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.