Ακόμη δεν πρόλαβαν να σηκώσουν την “κούπα” του πρωταθλητή της ΕΣΚ Κυκλάδων και στην εφηβική ομάδα του Περιστεριώνα ήδη …τρέχουν για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου με τη συμμετοχή τους στην 2η και τελική φάση του θεσμού που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το διάστημα 20 με 24 Απριλίου 2019.


Οι διοικούντες τον σύλλογο της Τήνου το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου έστειλαν προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την δήλωση συμμετοχής (φωτό) και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας έμαθαν το αποτέλεσμα της κλήρωσης.Βάση αυτής, οι πρωταθλητές Κυκλάδων του Αντώνη Βιδάλη θα μετέχουν στον Γ’ όμιλο και θα τεθούν αντιμέτωποι με τους αντίστοιχους της ΕΚΑΣΚ (ΑΟΝΑ Ηρόδοτος), της ΤΕ Δωδεκανήσων (ΑΟ Κολοσσός Ρόδου), της ΤΕ Χίου (Ίωνες ΑΟ Χίου) και της ΤΕ Λέσβου (ΕΓΣ Αίολος Μυτιλήνης).

Πρεμιέρα για τον Περιστεριώνα θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου στις 5 μ.μ. με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ οι αγώνες του επί αθηναϊκού εδάφους θα πραγματοποιηθούν στο νέο “στολίδι” του Παλαιού Φαλήρου στο κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν» που εγκαινιάστηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου του 2017 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κ.Προκόπη Παυλόπουλο.

Αναλυτικά:

Γ’ Όμιλος (Π. Φάληρο «Σοφία Μπεφόν»)

1.ΑΟΝΑ Ηρόδοτος
2.ΤΑΚ Περιστεριώνας Τήνου
3.ΑΟ Κολοσσός Ρόδου
4.Ίωνες ΑΟ Χίου
5.ΕΓΣ Αίολος Μυτιλήνης

Το πρόγραμμα

20 Απριλίου

Περιστεριώνας-Κολοσσός Ρ.
Ηρόδοτος-Ίωνες

Ρεπό Αίολος Μυτιλήνης

21 Απριλίου

Ίωνες-Περιστεριώνας
Κολοσσός Ρ.-Αίολος Μυτιλήνης

Ρεπό: Ηρόδοτος

22 Απριλίου

Αίολος Μυτιλήνης-Ίωνες
Περιστεριώνας-Ηρόδοτος

Ρεπό: Κολοσσός Ρόδου

23 Απριλίου

Ηρόδοτος-Αίολος Μυτιλήνης
Ίωνες-Κολοσσός Ρ.

Ρεπό: Περιστεριώνας

24 Απριλίου

Αίολος Μυτιλήνης-Περιστεριώνας
Κολοσσός Ρ.-Ηρόδοτος

Ρεπό: Ίωνες


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.