Το Σάββατο που μας πέρασε, ολοκληρώθηκε άλλο ένα επιτυχημένο Final Four στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Δεν θα ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης αυτό το κάναμε σε προηγούμενες αναρτήσεις μας. Αυτή τη φορά θα δώσουμε λίγο βάρος στον παράγοντα «Τηνιακός Φίλαθλος», που έδωσε δυναμικών «παρών» και σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Από τις πρώτες χρονιές όταν ο Περιστεριώνας Τήνου εγκαταστάθηκε στο Κλειστό και έδινε τις πρώτες του αναμετρήσεις, βλέπαμε σιγά – σιγά ότι αγώνα με αγώνα όλο και περισσότερος κόσμος έρχονταν στο γήπεδο με αποκορύφωμα την διεξαγωγή του Final Four των ανδρών. Της πρώτης διοργάνωσης στο νησί. Στην αναμέτρηση της Τηνιακής ομάδας με τον Πανναξιακό το γήπεδο ήταν κάτι παραπάνω από ασφυχτικά γεμάτο.Αν αυτά ίσχυαν για το 2015-16, αυτό που συνέβη το προηγούμενο διήμερο ήταν μοναδικά για τα δεδομένα των Κυκλάδων. Το γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια του Περιστεριώνα ήταν ασφυχτικά γεμάτο. Μήπως τελικά το γήπεδο είναι μικρό για τα δεδομένα της Τήνου; Μήπως το πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα είναι κι αυτό μικρό για την Τήνο; Ένα είναι σίγουρο άλλο ένα γήπεδο να υπήρχε ο κόσμο της Τήνου θα το γέμιζε.

Ο Τηνιακός φίλαθλος έχει γίνει πλέον ο σταθερός σύμμαχος της μπασκετικής ομάδας του νησιού. Είναι η δύναμη του Περιστεριώνα. Το μπάσκετ κέρδισε τον Τηνιακό Φίλαθλο, αλλά όμως ένα είναι το σίγουρο. «Ο κόσμος της Τήνου είναι όλα τα λεφτά».


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.