Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, μέλη και φίλοι του Περιστεριώνα Τήνου περίμεναν χθες στις 6.00 το απόγευμα να φτάσει στο νησί, το τμήμα των κορασίδων από τη Σαντορίνη, όπου έφερνε άλλο ένα τίτλο στην ήδη μεγάλη τροπαιοθήκη του τηνιακού σωματείου. Η συνάντηση των τροπαίων (πρωταθλητές εφήβων & κορασίδων) έγινε σε γνωστή καφετέρια του νησιού.

Έπειτα, όλοι μαζί πήγαν με τα πόδια μέχρι έξω από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας όπου έβγαλαν την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι πέρα από τα πρωταθλήματα που πανηγυρίζει η Τήνος (Εφηβικό και Κορασίδες) υπάρχουν άλλες δύο διοργανώσεις που θα λάβει μέρος ο Περιστεριώνας. Είναι αυτές των Final Four τόσο του Παιδικού όσο και του Ανδρικού τμήματος.

Λέτε να δούμε πάλι το τρία στα τρία όπως και πέρυσι; ή μήπως θα γίνει το τέσσερα στα τέσσερα; Ίδωμεν. Όπως και να έχει. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Περιστεριώνα. Στο τωρινό Δ.Σ., στα προηγούμενα Δ.Σ., στους χορηγούς, στους φιλάθλους, σε όλους τους αθλητές, στο τεχνικό επιτελείο και γενικά σε όλη την οικογένεια που λέγεται Περιστεριώνας Τήνου.

Συγχαρητήρια!!!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.