Η αρχή έγινε όταν ζήσαμε το σχολείο της μικρής πριγκίπισσας μας από κοντά, όταν είδαμε ότι στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφειο, μεγαλώνουν με κόπο και αγάπη μικρές ψυχούλες που θέλουν ενα καλύτερο αύριο!!! Μετά ο αγώνας έγινε συνεχής,η προσπάθεια χάρη σε εσάς μεγάλη, το να προσφέρουμε στα παιδάκια αυτά, ένα παιχνίδι, ένα σοκολατένιο αβγό, ένα τσουρέκι και κάτι προσωπικό μόνο δικό τους, έγινε στόχος. Ο στόχος επιτευχθεί για άλλη μια φορά!!

Χαρούμενα παιδικά προσωπάκια!!! Κάναμε μια πράξη αγάπης!!! Ενα Πάσχα έχει κι αυτή την σημασία!! Είμαι περήφανη για την εμπιστοσύνη σας και που τις δύσκολες αυτές εποχές, από το υστέρημά σας, προσφέρατε αγάπη!!!Μέγας χορηγός το ζαχαροπλαστείο Μεσκλιες, σοκολατένιο αβγό και τσουρέκι για όλα τα παιδάκια. Διασφαλιστηκε η δωρεάν μεταφορά τους από την Τήνο και ευχαριστούμε τον Τηνιακο που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.

Όλοι εσείς που προσφέρατε, παζλ, οδοντόκρεμα, οδοντοβουρτσα και βουρτσα μαλλιών για το καθένα από τα αστεράκια μας, παπούτσια, ρούχα, τσουρέκια και λιχουδιές, μάσκα για εισπνοές, είστε ομαδάρα!!!Ομαδαρα που στα δύσκολα, μας βρίσκει ενωμένους και περήφανους!!! Να ξερετε ότι στο ΠΕΝ σας αγαπούν 31 παιδάκια, πριν τρεις μέρες παρέδωσα τα πακέτα που ένωσα με αγάπη από την Αθήνα και την Τήνο, η χαρά τους δεν περιγράφετε.

Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους σας υγεία, αγάπη, εθελοντισμό και προσφορά στο συνάνθρωπο. Το φως της Ανάστασης να φωτίσει τις καρδιές μας και αυτό ειναι το παν!!!Ας κάνουμε όλοι μαζί την, υπέρβαση, ας γεμίσουμε τον κόσμο των παιδιών χαμόγελα, ευτυχία, αγάπη. Είναι το μέλλον και το αξίζουν.

Όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο ...."γεμάτο αγάπη"

Καλό Πάσχα,υγεία και φώτιση, εσωτερική γαλήνη και ηρεμία σε όλους!!!!

Φραντζέσκα Δασύρα

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.