Όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας (διαβάστε εδώ), ο καιρός δεν μας τα λέει καλά το τελευταίο διάστημα. Χθες έγινε η νύχτα μέρα στην Τήνο - όπως και σε άλλα μέρη της Ελλάδας- κεραυνοί, αστραπές, βροντές, χαλαζοπτώσεις, έντονες βροχοπτώσεις ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά του καιρού. 

Μάλιστα, να αναφέρουμε πως το βράδυ έπεσαν στην πόλη της Τήνου κοντά στα είκοσι (20) χιλιοστά βροχής. Ειδικότερα, ο Απρίλιος που παραδοσιακά είναι ένας μήνας που δεν έχει πολλές βροχοπτώσεις, ο φετινός σπάει την παράδοση. Μέχρι στιγμής έχει φτάσει στην πόλη του νησιού να έχει ρίξει κοντά στα εξήντα (60) χιλιοστά νερό. Όταν πέρυσι δεν είχε πέσει σταγόνα.

Συνοψίζοντας, μέχρι σήμερα για την πόλη του νησιού έχουν πέσει συνολικά 348.6 χιλιοστά νερού που αναλυτικά σε μήνες είναι: Ιανουάριος [162.9], Φεβρουάριος [96.4], Μάρτιος [28.4], Απρίλιος [60.8]. Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση τα συγκεντρωτικά στοιχεία και για τα υπόλοιπα μέρη του νησιού διότι, αναλυτική καταγραφή υπάρχει μόνο για την χώρα του νησιού. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.