Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 53/2019 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, είναι σε ισχύ το θερινό ωράριο των καταστημάτων καθώς και η λειτουργία τους όλες τις Κυριακές και τις αργίες της θερινής περιόδου μέχρι και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019.

Τα εμπορικά καταστήματα παντός είδους επιτρέπεται να λειτουργούν τις καθημερινές, τις Κυριακές και τις αργίες από τις 08:00 έως και τις 02:00.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το νόμο τα καταστήματα που μπορούν να λειτουργήσουν τις Κυριακές και τις αργίες πρέπει να έχουν τις παρακάτω προϋποθέσεις :

α) Τα εμπορικά καταστήματα να έχουν συνολική επιφάνεια εμβαδού, όπως αυτό αναγράφεται στο λογαριασμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, μέχρι διακόσια πενήντα (250) τετραγωνικά μέτρα

β) να μην ανήκουν υπό οποιαδήποτε νομική σχέση σε αλυσίδα καταστημάτων, εξαιρουμένων των περιπτώσεων συμβάσεων δικαιόχρησης (franchise)

γ) να μην λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (“shops – in − a − shop”) και να μην βρίσκονται σε εκπτωτικά καταστήματα (“outlet”), εμπορικά κέντρα ή εκπτωτικά χωριά.

Ευχόμαστε σε όλους καλή θερινή σαιζόν.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.