Για το επερχόμενο φάιναλ φορ της Τήνου -για την κατηγορία των Εφήβων- το οποίο θα ανοίξει την αυλαία του αυτή την Παρασκευή 5/4, μίλησε στο Arthografos.gr ο προπονητής του Περιστεριώνα Τήνου, Αντώνης Βιδάλης.

Περιστεριώνας Τήνου, ΑΟ Άνδρου, Πανναξιακός και ΑΕ Σαντορίνης θα ριχτούν στην «μάχη» το διήμερο 5-6 Απριλίου στο κλειστό της Τήνου, θέλοντας η κάθε μία ομάδα ξεχωριστά να φτάσει στο υψηλότερο βάθρο και την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Βέβαια για τον Περιστεριώνα, το στοίχημα είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς ο οικοδεσπότης θέλει να πανηγυρίσει μπροστά στον κόσμο του, ακόμη μία σπουδαία διάκριση για το Τηνιακό μπάσκετ, το οποίο τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες.

Ο Αντώνης Βιδάλης θεωρείται -και δικαίως- ένας από τους σημαντικότερους κρίκους όλων αυτών των επιτυχιών, αφού έχει βάλει και εκείνος με την σειρά του το δικό του λιθαράκι, ώστε ο σύλλογος, να σφραγίζει για ακόμη μία φορά το εισιτήριο σε φάιναλ φορ.

Ο ίδιος όπως και οι παίκτες του περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την γιορτή του Κυκλαδίτικου μπάσκετ, αλλά και την μαζική προσέλευση του κόσμου στις εξέδρες. Του φίλαθλου κόσμου στο νησί της Τήνου, όπου ήταν και συνεχίζει να είναι αρωγός των προσπαθειών του σωματείου, δίνοντας κάθε φορά βροντερό παρών στις εξέδρες του κλειστού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/4: ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ – ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (17:00) | ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (19:00)

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/4: ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (17:00)| ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 19:00Εμείς βέβαια επικοινωνήσαμε με τον Αντώνη Βιδάλη, λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ, θέλοντας να μας βάλει σιγά-σιγά στο κλίμα των αγώνων..

«Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το final4 των εφήβων στο νησί μας!!! Είναι μεγάλη ευλογία και χαρά για το νησί μας την ομάδα μας αλλά και τα παιδιά μας!!! Θέλουμε από καρδιάς να πάνε όλα καλά να γίνουν 4 συναρπαστικοί αγώνες και να το ευχαριστηθούν τα παιδιά που συμμετέχουν αλλά και ο κόσμος που θα έρθει να το δει!!!!

Ελπίζω ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο ώστε να προάγουμε αλλά και να προβάλλουμε το άθλημα που υπηρετούμε και αγαπάμε και το final4 να μείνει αξέχαστο σ’όλους!!!!

Ευχαριστούμε την Εσκκ που εμπιστεύθηκε στον Περιστεριώνα την διοργάνωση αυτού του final4 και ευχόμαστε όλα να πάνε κατ’ ευχήν!!!! Καλή ευόδωση καλό διήμερο ΜΠΆΣΚΕΤ!!!!!!!!»

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.