Το καλοκαίρι πλησιάζει, η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει και το lala louza, ετοιμάζεται. Η ομάδα που το απαρτίζει κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες και προγραμματίζει τις εκπλήξεις που αναμένεται να γίνουν το καλοκαίρι. Το beach bar που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο κλείνει τρία (3) χρόνια λειτουργίας και προετοιμάζεται πυρετωδώς για την καλοκαιρινή περίοδο.

Μην ξεχάσετε, στο Lala Louza η καλοκαιρινή διάθεση ξεκινά από νωρίς το πρωί, με βουτιές στα καθαρά νερά τoυ Aγίου Ιωάννη. Εκεί που σκάει το κύμα, απολαμβάνουμε παγωμένα ροφήματα, χυμούς και αναψυκτικά, τα οποία αποτελούν μια πολύ δυνατή αρχή για όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν!


Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το όνομα, αφού η «λουζα» είναι ένα από τα πιο γνωστά και νόστιμα τοπικά αλλαντικά του νησιού Ψυχή του beach bar ο Αγαπητός Αρμακόλας ο οποίος μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης με την εστίαση, αλλά και με πολλή αγάπη για τον νησί του, αποφασίζει να κάνει το άνοιγμά του δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Με άνετες ξαπλώστρες, μεγάλες ομπρέλες και άψογη εξυπηρέτηση, το LaLa Louza δεν το επιλέγουμε τυχαία αφού μας δίνει αμέτρητους λόγους για να το υποστηρίξουμε.

Καλό μήνα από το Lala Louza!!!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.